Senior Herrer

In English

Blindern Rugbyklubb er en av de største rugbyklubbene i norge.
Klubbens ønsker å være en åpen og inkluderende klubb hvor nye spillere kan føle seg velkommen. uansett erfaringsnivå. Vår visjon er å introdusere rugby for så mange som mulig å være en pådriver for utviklingen av rugby i Norge!

Blindern Rugbyklubb konkurrerer både innen 7’manns-rugby og 15’manns-rugby:

SENIOR HERRER 7S

Blindern Rugbyklubb 7s

Foto: Audun Vagleng

Blindern Rugbyklubb har spilt 7’s-rugby siden klubben ble grunnlagt. Laget har nådd finalen i Norgesmesterskapet 3 ganger. Flere av spillerne spiller på Norges 7s-landslag og 7s rugby er en viktig del av Blindern Rugbyklubb.

7s Rugby er en form for rugby der man spiller 7 mot 7 i to ganger 7minutter på en full full-size rugbybane. Det er en hurtig og utfordrende idrett – og er olympisk gren fra OL i Rio 2016.

Blindern spiller 7s-Rugby på våren frem til NM som avholdes i Juni. Deretter er hovedfokuset på 15-manns rugby.

SENIOR HERRER 15s

Foto: Andras Varga

Foto: andras Varga

Sesongen for 15’manns-rugby strekker seg fra august til oktober. Selv om det spilles 7s-rugby på våren trener vi gjevnt gjennom hele året for 15’manns-rugby.

Blindern Rugbyklubb har utviklet seg raskt de siste årene og vi er nå en av de største klubbene i norge. Med over 20 spillere på hver trening er kvaliteten på treningene veldig god. Samtidig er vi alltid på jakt eter nye spillere – både uerfarene og erfarene.

Ønsker du å prøve rugby?

Når trener vi? Finn det ut her og nå!

Følg oss på facebook: Blindern rugbyklubb spiller-gruppe
Eller send oss en e-post: leder@blindernrugby.no

 

In English

Legg igjen en kommentar